Menu

כדורי בשר למרק

של רינת-יה אלון פרסקי

מכינים כדורי בשר (במקרה הזה בשר טחון נקי), בינתיים מחממים שומן (עדיף בקר) בסיר, מכניסים שום, בצל, ג׳ינג׳ר טרי, שומר, כרוב, תרד, כרישה, קייל, נבטים, בצל ירוק, פטרוזיליה, כוסברה, פלפל חריף (תכלס מה שבא לכם), קצת קוקונאט אמינו. אחרי שמתרכך מוסיפים ציר (או מים או חצי חצי), מרתיחים, לאחר מכן מורידים קצת אש, מוסיפים כדורי בשר ומרתיחים שוב ואז מורידים אש לבינונית לבישול 15 דקות בערך. להגשה קצת עגבניות שרי חתוכות ועוד קצת פטרוזיליה וכוסברה – חריף אש אז אם אתם לא אוהבים בלי החריף.


תגובות

תגובות

תגיות

בקר בשר טחון כדורי בשר מרק

באותו עניין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *