Menu

מוח – אוסף מתכונים

של קובי שבתאי

להכניס לסיר מים רותחים עם כף חומץ, ברגע שמתרכך להעביר למי קרח. מקלפים את הקרום ופורסים לפרוסות 1 ס"מ בערך. אני מכין רוטב בדיוק כמו של חריימה עם תוספת לימון.

של קובי שבתאי 2

רוטב עגבניות-שום-פלפל-בצל הרבה נוזלים כורכום-פפריקה-מלח-פלפל חריף ולימון בנדיבות. תניח מעל את פרוסות המוח שייספגו נוזלים בלי לערבב בכלל עד סוף הבישול.

 של קובי שבתאי 3

כמויות תמיד לפי טעם… המוח לאחר שקילפת ופרסת- 20 דקות מספיקות לו על אש בינונית. אם תבשל יותר מידי יהיה גומי

 של גליה כהן פרס

סבתא שלי היתה משרה את המוח, מנקה היטב ואז מטגנת כמו שניצל. לדעתי אפשר להמיר את הקמח בקמח טפיוקה ואת פרורי הלחם, בשקדים/אגוזים טחונים. בעיקר כי הטיגון מהיר, אז לא ישרפו.

של תום שלמוני

אחרי הקילוף לפרוס ולטגן בחמאה. הכי פשוט ונורא טעים.


תגובות

תגובות

תגיות

בקר גז טיגון מוח

באותו עניין

3 תגובות על “מוח – אוסף מתכונים”

  1. אני הגיב:

    איפה קונים מוח?
    האם זה יקר?
    ומה היתרונות של בשר זה? האם כתבת על זה?
    תודה

    • מוח הוא לא יקר, מדובר בבשר שצריך לדעת איך לעבוד איתו, אולם הוא מכיל כמות גדולה של שומנים בריאים וויטמינים מסיסי שומן.

  2. אתר נהדר למתכונים!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *