Menu
אסאדו בתנור - המתכון הרשמי של רמי!

אסאדו בתנור – המתכון הרשמי של רמי!


אין צורך להוסיף כלום. קלאסיקה פליאוליתית
רשימת מצרכים:
ירקות שורש לבחירתכם – בצל, כרשה, תפו"א, בטטה, שורש סלרי, סלק, לפת, שומר, ראשי שום (או כל שילוב לבחירתכם)
נתח שפונדרה או בשר שומני אחר (צוואר, שוק טלה וכו')
מלח
פלפל
כמה גבעולי קורנית


הוראות הכנה:
מרפדים סיר גדול בירקות שורש.
מניחים את נתח הבשר מעל הירקות.
מתבלים במלח, פלפל וטימין.
מכסים את הסיר/תבנית. חשוב לסגור היטב כדי שלא יברחו הנוזלים והבשר יתייבש
100 מעלות בתנור, 8-16 שעות.

טיפים ושדרוגים:
*את הנוזלים שנשארים בסיר אפשר לאכול עם הבשר והירקות או לאסוף ולהשתמש כמו בציר – כבסיס לבישולים ורטבים. אפשר גם להקפיא ולשמור למועד מאוחר יותר.
*את השומן אפשר גם להפריד ולהשתמש בו לטיגון בנפרד.
*תעופו על כנפי הדמיון עם כל תבלין שתרצו, וכל שילוב של ירקות שורש ותספרו לנו בתגובות.

asado recipe 2

מסדרים ירקות שורש בסיר. אין צורך לקלוף את הירקות.

asado recipe 3

מסדרים את הבשר, מפזרים מלח, פלפל וכמה גבעולי קורנית

asado recipe 1

סוגרים עם מכסה טוב או עם נייר אלומיניום. מכניסים לתנור על 100 מעלות למשך 8-16 שעות


תגובות

תגובות

תגיות

אסאדו בישול ארוך

באותו עניין

4 תגובות על “אסאדו בתנור – המתכון הרשמי של רמי!”

  1. אורן הגיב:

    יצא מעולה. אני קצת התעצלתי, פזרתי קצת אורגנו וקצת טימין יבשים, פלפל שחור גרוס ו ז ה ו. שמתי בנייר אפיה, עטפתי בשתי שכבות של נייר כסף. 24 שעות, 100 מעלות. מ ד ה י ם. נשאר גם המון רוטב לשימוש עתידי.

  2. ליאת הגיב:

    במילה אחת- וואוו!! זהו אין מה יותר להוסיף חוץ מתודה על המתכון

  3. מאסטר מיט הגיב:

    הכנתי בדיוק לפי המתכון שפרסמת, האסאדו יצא מעולה. פשוט ללקק את האצבעות. תודה רבה על המתכון המשובח.

  4. אדר הגיב:

    יצא מדהים ! שמתי בטטה בצלי שאלוט גזרים וסלקים את הסלקים הוצאתי בסוף החוצה והכנתי מהירקות פירה עם חלק מהרוטב יצא מושלם
    מתכון קל ומנצח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *