Menu
רול ואסיו ובייקון ברוטב ברביקיו של איילת ניר

רול ואסיו ובייקון ברוטב ברביקיו של איילת ניר

מתכון סופר פשוט, אבל מרשים וטעים שאפשר להכין כשמגיעים אורחים בהפתעה או לאירוח. בתנאי שיש לכם את חומרי גלם בבית.

רשימת מצרכים:
נתח ואסיו
רצועות בייקון דקות
עשבי תיבול – טימין ורוזמרין
רוטב ברביקיו איכותי



הוראות הכנה:
קוצצים נתח ואסיו לקוביות (מעין צ'יפסים עבים)
מפזרים עשבי תיבול (אצלי – טימין ורוזמרין)
עוטפים בביקון וסוגרים עם קיסם
מורחים רוטב ברביקיו (של גבי שוהם)
מכניסים לתנור לכחצי שעה על חום גבוה
צורבים על מחבת מכל צד, מוציאים את הקיסם ומגישים.

טיפים ושדרוגים:
כיד הדמיון הטובה עלייכם, מוזמנים לשתף בקבוצת המתכונים של הפליאו בפייסבוק


תגובות

תגובות

תגיות

Finger Food בייקון ברביקיו רוטב ברביקיו רול

באותו עניין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *