Menu
צלי ברוטב צ'ילי ושוקולד של איילת ניר

צלי ברוטב צ'ילי ושוקולד של איילת ניר


צלי כף ברוטב צ'ילי ושוקולד (המתכון המנצח של איילת ניר, בהשראת אוסנת אלדבח ואלין חלפה)

רשימת מצרכים:
נתח כף
כמה שיני שום (לפי הטעם)
4 בצלים קטנים
ענף רוזמרין טרי
סלק קלוף וחתוך לפרוסות
חצי כוס ציר עצמות
תערובת תיבול צ'אי מסאלה
צ'ילי גרוס
מלח ופלפל שחור גרוסים
שוקולד מריר 85% קקאו



הוראות הכנה:
חורצים נתח כף ודוחפים פנימה שיני שום
מלטפים את הנתח בשמן זית וזורים פלפל שחור גרוס ומלח גס
צורבים את הנתח בחום גבוה 12-15 דקות
מוסיפים ענף רוזמרין, בלצלצים, שום ופרוסות סלק, חצי כוס ציר עצמות וחצי כוס צ'אי מסאלה, סוגרים היטב וצולים בחום של 160 מעלות שעה וחצי – שעתיים.
מוציאים את הנתח ונותנים לו לנוח 10 דקות
לנוזל של הרוטב מוסיפים במחבת שוקולד 85%, צ'ילי גרוס, מלח אטלנטי ופלפל שחור

טיפים ושדרוגים:
כיד הדמיון הטובה עלייכם, מוזמנים לשתף בקבוצת המתכונים של הפליאו בפייסבוק


תגובות

תגובות

תגיות

איילת ניר בקר פיקנטי צ'ילי ציר עצמות צלי צלי בקר שוקולד

באותו עניין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *