Menu
קורנדביף מבושל

קורנדביף מבושל


המנה הקלאסית של קורנביף מחזה בקר מצריכה בריין (השריה במי מלח), כבישה יבשה במלח, ואז עישון/צליה. זה תהליך ארוך, מסובך ובד"כ צריכים הרבה כשלונות עד שמצליחים לדייק איתו.
לכן אני אתן מתכון יותר פשוט שתמיד מצליח, לקורנביף מבושל.

רשימת מצרכים:
נתח חזה בקר במשקל של כ2 ק"ג
2-3 עלי דפנה
כמה גרגרים של פלפל אנגלי
4 ענפי רוזמרין טריים
ממרח חרדל חלק
3 שיני שום
מלח
פלפל שחור



הוראות הכנה:
מכניסים את הנתח לסיר ביחד עם עלי הדפנה, הפלפל האנגלי, 2 ענפי רוזמרין וחופן מלח גס.
מכסים במים וסוגרים עם מכסה. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה עוד כשעתיים.
לאחר שעתיים מוציאים מהסיר, מעבירים לתבנית עם רשת, מורחים בתערובת של חרדל, שום כתוש, מלח ופלפל גס, ושני ענפי רוזמרין חדשים, ומכניסים לתנור שחיממתם מראש לחום בינוני (180 מעלות) לבערך 20-30 דקות.
מקררים, פורסים דק והרי לנו קורנדביף.
הדרך הזו מתאימה להכנת נקניק קר שפרוס מאוד דק.

טיפים ושדרוגים:
* אפשר להחליף חלק ממי הבישול ביין או סיידר
* מי שאוהב בשר יותר רך ומתפרק, שיבשל בסיר ארבע שעות.


תגובות

תגובות

תגיות

בקר חזה בקר נתח שלם פסטרמה קונדביף תנור

באותו עניין

תגובה אחת על “קורנדביף מבושל”

  1. אורי הגיב:

    יצא מעולה!!!
    תודה רבה

להגיב על אורי לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *