Menu
המבורגר פליאו - מתכון כתוב וסרטון

המבורגר פליאו – מתכון כתוב וסרטון


המבורגר הוא מאכל פשוט מאוד, אבל רבים מהבשלנים מסתבכים איתו. בואו תראו כמה זה פשוט ואיך כל אחד יכול להכין המבורגר בקלות. ויש גם מדריך מצולם עם כמה שדרוגים.
כאן תאכלו למצוא את המתכון ללחמנית הטחינה שרואים בסרטון.
רשימת מצרכים:
בשר טחון טרי בעל 20-30% שומן.
מלח
פלפל


הוראות הכנה:
מוסיפים 10 גרם מלח וגרם אחד של פלפל שחור על כל קילו של בשר ומערבבים היטב עד שהבשר נעשה דביק.
ממלאים את הבשר בתוך טבעת מתכת ייעודית (רינג) מבלי להדק את הבשר.
מכניסים למקרר למשך 1-2 שעות על מנת שהבשר יתייצב ולא יתפרק.
מחממים גריל או מחבת על אש גבוהה וצורבים את הבשר עד שמוכן. רצוי לגעת בהמבורגר כמה שפחות ולהשתדל להפוך פעם אחת בלבד.

טיפים ושדרוגים:
*הכל הולך… אפשר לראות מקצת מהשדרוגים בסרטון.
*מוזמנים לשתף בתגובות בשדרוגים האהובים עליכם.


תגובות

תגובות

תגיות

בקר בשר טחון המבורגר טיגון מתכונים מתכונים בסיסיים

באותו עניין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *