Menu
שקדי טלה צלויים על "טוסט" דלעת של איילת ניר

שקדי טלה צלויים על "טוסט" דלעת של איילת ניר


שקדי טלה/עגל הם מאכל נחמד מאוד בלי טעם משתלט אך בעל מרקם כיפי ולכן מעולה למשחקים של מרקמים, טעמים וצבעים.

רשימת מצרכים טוסט דלעת:
חתיכת דלעת
חצי כוס קמח קוקוס
מלח
עשבי תיבול שאוהבים (טריים או מיובשים)
ביצה

רשימת מצרכים לשקדי הטלה:
שקדי טלה
בצל קצוץ
שום קונפי
סלק
פלפלים בצבעים שונים
ריחן (בזיליקום) טרי
שקדים קצוצים
תמרים



הוראות הכנה טוסט דלעת:
מבשלים, מסננים ומועכים דלעת כאשר צריך בערך חצי כוס.
מערבבים פנימה את כל שאר החומרים מלבד קמח הקוקוס ומוסיפים בהדרגה את קמח הקוקוס עד שמגיעים למרקם טוב של הבצק.
מכניסים לתבנית בשכבה דקה של כחצי ס"מ.
אופים כ20 דקות על 200 מעלות.

הוראות הכנה לשקדים:
חולטים במים רותחים חצי שעה, מסירים את השומן החום ופורסים דק, מקפיצים במחבת בצל ותוספות (לפי הטעם), מוסיפים את השקדים מתקנים תיבול.

בתמונה יש ארבע וריאציות שונות
עם בצל, פטריות, קונפי שום וריחן.
עם בצל, קונפי שום וסלק עדין,
עם בצל, ללא שום – אבל עם פלפלים.
הרביעי מתוק – הוקפץ בחמאה ועם תוספת של שקדים קצוצים ותמרים

טיפים ושדרוגים:
כיד הדמיון הטובה עליכם


תגובות

תגובות

תגיות

דלעת טוסט לחם דלעת לחם פליאו שקדי טלה שקדי עגל שקדים

באותו עניין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *