Menu
רול ואסיו ירקות ברוטב בלסמי וציר של איילת ניר

רול ואסיו ירקות ברוטב בלסמי וציר של איילת ניר


רול בשר וירקות, מספק ארוחה שלמה ומזינה של בשר טוב, שומנים איכותיים ומגוון ירקות ללא צורך בשום תוספת לידו.

רשימת מצרכים:
נתח ואסיו פרוס לפרוסות דקות
חמאה
בצלצלי שאלוט
רבע כוס חומץ בלסמי איכותי (או פחות כאשר משתמשים בבלסמי מצומצם)
חצי כוס ציר עצמות
כפית סילאן (אופציונלי)
שתי שיני שום
מגוון ירקות צבעוניים שאתם אוהבים – חתוכים לרצועות דקות (מקלות)
מעט שמן זית/שומן בקר לטיגון



הוראות הכנה לרוטב:
על מצע נדיב של חמאה מזהיבים בצלצלים (שאלוט)
מוסיפים רבע כוס חומץ בלסמי, חצי כוס ציר וכפית סילאן, מצמצמים, שופכים לצלוחית.

הוראות הכנה לרולים:
על אותה מחבת (אין צורך לשטוף) מוסיפים שמן זית, שתי שיני שום פרוסות ומקפיצים מקלות של ירקות שורש (בצל, גזל, סלט, פלפלים, אפשר קישוא).
מכינים פרוסות דקות של ואסיו, מגלגלים את הירקות + בצל ירוק טרי, סוגרים בקיסם, צורבים מכל צד במחבת (הפעם נקי, רק עם שומן לטיגון) מוציאים, שולפים את הקיסם, מצפים כל נתח ברוטב ואוכלים בתאבון.

טיפים ושדרוגים:
כיד הדמיון הטובה עלייכם, מוזמנים לשתף בקבוצת המתכונים של הפליאו בפייסבוק


תגובות

תגובות

תגיות

Finger Food בלסמי בקר ציר עצמות רול

באותו עניין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *