Menu

שקשוקת תרד של יריב לוי

יריב לוי שיתף איתנו את המתכון של שקשוקת התרד אלוהית של מסעדת חנדל'ה בשרון , פשוט מעדן!

אם גם אתם רוצים לשתף איתנו את המתכונים הפליאוליתים שלכם, מוזמנים לשלוח אלינו לדוא"ל contact@paleodiet.co.il או להשאיר הודעה בדף הפייסבוק שלנו.

 

מצרכים

 

1 חבילה (800 גרם) עלי תרד טריים או קפואים
1 בצל גדול קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 חבילה שמנת מתוקה (רצוי את השמנת של טרה שמכילה פחות חומרים מוספים, או שמנת חמוצה 27%)
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת (או כל גבינה בעלת טעם חזק שאתם אוהבים)
4-6 ביצים (לפחות שתי ביצים לכל סועד פליאוליתי)
מלח ופלפל שחור טחון טרי

הכנה

 

  1.  מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא הופך לשקוף.
  2.  חולטים את התרד, ניתן להשתמש בתרד קפוא אך להפשיר אותו לפני החליטה (אם לא יופשר יהיו הרבה נוזלים בשקשוקה)
  3.  מוסיפים את השום ואת התרד, מבשלים ומערבבים מדי פעם עד שהנוזלים מתאדים. מוסיפים שמנת וגבינה ומערבבים היטב. מכסים ומביאים לרתיחה.
  4.  מוסיפים את הביצים: מסדרים "בורות" בתוך התרד המבושל ושוברים פנימה ביצים. מכסים ומבשלים עוד 5-10 דקות, תלוי איך אוהבים את הביצים (נוזליות או  מבושלות).
  5.  המלצה (לא חובה) להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכ5 דקות

בתאבון!


תגובות

תגובות

תגיות

ביצים דל פחממה מתכון מתכונים

באותו עניין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *