Menu
כרובית שלמה אפוייה

כרובית שלמה אפוייה


מנה יפה מאוד ומרשימה בעבודה מינימלית. נפלאה לאירוח או סתם לאווירה חגיגית

רשימת מצרכים:
כרובית שלמה
חמאה
תערובת תבלין גריל



הוראות הכנה:
מרככים את הכרובית בסיר אידוי או במיקרוגל. אני לרוב מכין במיקרוגל, 7-8 דקות.
מניחים את הכרובית בתבנית פיירקס, מפזרים מעל תערובת גריל, ופרוסות חמאה.
מכניסים לתנור או לטוסטר אובן עד להשחמה

טיפים ושדרוגים:
ניתן לשחק עם התיבול ועם השומן ולקחת את המנה לכיוונים שונים כדי שתתאים לשאר הארוחה, למשל קארי ושמן קוקוס לארוחה אסיאתית.


תגובות

תגובות

תגיות

דל פחמימה טבעוני כרובית צמחוני תנור

באותו עניין

תגובה אחת על “כרובית שלמה אפוייה”

  1. גיל הגיב:

    כמה מעלות בתנור ?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *